ingyenes webstatisztika

Karácsonyi kérdések és válaszok

Kérjük olvasd el az alábbi pontokat és amennyiben nem kaptál a kérdésedre választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

December 24-26 között zárva tartunk!

1. Lesznek elvihető hörcsögök karácsonyra?

Természetesen a karácsonyra is nagyon sok 4-6 hetes hörcsög lesz elvihető.
Karácsony előtti héten valószínű, hogy lesz miből választani, de próbáljuk meg nem az utolsó pillanatra hagyni a hörcsög kiválasztását.

2. Mikor válasszam ki a hörcsögöt?

Erre azt tudjuk mondani, hogy minél előbb. Ha arra az elhatározásra jutottatok, hogy höit szeretnétek, akkor érdemes minél előbb eljönni hozzánk és kiválasztani. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra halogassátok a vásárlást.

3. 23-án szeretnék hörcsögöt.

23.-án már csak a foglalt állatokat lehet átvenni.

4. Foglalni szeretnék.

Személyesen az üzletben tudtok foglalni.
Helyhiány miatt a höriket 3 napig tudjuk díjmentesen tartani, majd ezt követően panzióztatási díjat számolunk fel (1.000 Ft / éj). A karácsonyi hörcsögöket legkésőbb december 23.-án lehet elvinni (december 24-26 között zárva tartunk).
Amennyiben felszerelést is vásároltok, azt a foglalás napján el kell vinnetek. A felszerelést el tudjátok rejteni a gyerekek elől. :)

5. Karácsonyra kiszállítást szeretnék.

Jelenleg is kiszállítunk országosan. Kiszállítást csak nagyobb településekre vállalunk!
Kiszállításra az utolsó héten már valószínű nem lesz kapacitásunk, így érdemes már december elején felvenni velünk a kapcsolatot, hogy a hörik még karácsony előtt megérkezzenek. Kiszállítás esetén videóból tudtok választani és foglalás esetén szintén 3 napig tudjuk díjmentesen tartani az állatkát, majd ezt követően panzióztatási díjat számolunk fel (1.000 Ft / éj).
Mielőtt kiszállítást kérsz, kérlek olvasd el az alábbi aloldalunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot: >> Kiszállítás menete <<

Mennyi idő a szállítás?
Kiszállításnál csak előre utalást követően vesszük fel a kapcsolaot a futárrak. Ez pár munkanapot igénybe vesz, majd ezt követi a kiszállítás.
Nincs rá garancia, hogy december utolsó hetében az egyeztetett településre megy futár. (Településtől is függ, nyilván élő állatot nehezebb szállítani.)

6. Karácsony után is lesznek hörcsögök?

99%, hogy lesznek a két ünnep között is.

 

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Hörcsögfalva csapata 
Üzemeltető:
Aranyhorcsog.hu
Cím: 1147 Budapest, Balázs utca 64.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 10 - 18:30 óráig
Szombat: 10 - 13 óraig
Vasárnap: ZÁRVA!
   aranyhorcsog.hu ©